Slijedite nas

Tafen u novom obliku15.04.2005

slikaTafen Novolizer se nalazi na pozitivnoj listi HZZO-a, a dostupan je od kraja veljače. Nagrađen je Zlatnom medaljom za najsigurniji proizvod u medicini na međunarodnom sajmu 2002. godine u Njemačkoj zbog svojih slijedećih svojstava: - trostruka kontrola inhalacije (vizualna, slušna, okusom) - brojač doza (od 200 prema nula) - mehanizam sprečavanja dvostrukog doziranja - odlična svojstva raspršivanja i raspodjele u pluća - mogućnost ponovnog punjenja (ekološki preporučiv, ekonomski isplativ). Uz dosadašnji Tafen aerosol (za liječenje astme i kronične opstruktivne plućne bolesti) i Tafen nasal (za liječenje sezonskog i cjelogodišnjeg alergijskog i nealergijskog rinitisa, sinuitisa i nosna polipoze) budezonid se sada na tržištu Hrvatske nalazi i Tafen Novolizer. Najpropisivaniji je inhalacijski glukokortikoid u svijetu. Upute o upotrebi Tafen Novolizera pročitajte uskoro u odjeljku "Liječenje astme")

7 komentara

Avatar
14.12.2007 u 12:54h
Da li lijek enkorten zaista može izliječiti astmu?
Avatar
01.02.2008 u 23:41h
komentar mogu prestati potrebe za bilo kakvim pumpicama na bazi kortikosteroida, a to znači i nus pojava. To je već poznato. Izlječenje bi moglo biti ovisno o stupnju bolesti po GINA kriteriju.
Avatar
04.06.2008 u 09:22h
komentar Ako je tome tako,znači da on supstituira kortikosteroide a to bi moglo biti revolucionarno. Nadam se da će nastviti u dobrom pravcu.
Avatar
05.09.2008 u 13:33h
komentar Supstitucija kortikosteroida Enkortenom, više nije upitna, dokazana je u još dva klinička istraživanja na MS-multiple sklerozi. Sada su objevljani i radovi o tome na Evropskom neurološkom kongresu u Madridu:www.kenes.com/efns/program/session1.asp To je ipak veliki napredak, bitan za pacijente.
Avatar
09.01.2011 u 22:44h
počela sam koristiti tafen poslije zadnjeg napada i puno mi je lakše otkada ga koristim u skladu s ventolinom.sviđa mi se vaša stranica jer mi omogučuje da saznam više o lijeku koji unosim u organizam.
Avatar
11.01.2022 u 13:00h
This page definitely has all the information I needed concerning this subject and didn't know who to ask.
Avatar
02.03.2022 u 23:25h
I have been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Reading this info So i am happy to show that I've a very good uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot indisputably will make sure to do not disregard this site and give it a look regularly.

Komentiraj članak

Članak možete komentirati.

*



*

Captcha